İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü etkinliği: DARTTüm Duyurular
KAS

Çalışmak istedikleri departmana karar veremeyen öğrenciler Departmanlar Arası Rotanı Tasarla (DART) ile kariyerlerine sağlam adımlarla başlıyor!

Farklı departmanların farklı şirket ve sektörlerdeki işleyişini anlatmayı amaçlayan DART’ta 10 şirketten 10 konuşmacı Ar-Ge, Bilgi Teknolojileri ve Pazarlama departmanları üzerine 3 farklı panelde bir araya gelecekler. Davetli şirketlerin üst düzey yöneticileri söz konusu departmanın kendi şirketlerindeki işleyişlerini ve süreçlerini anlatıp öğrencilerin sorularını cevaplayacaklar. Ayrıca kahve molalarında davetli konuşmacılarımızla birebir iletişim kurma ve sorularınızı sorma şansı elde edebilirsiniz!

DART-1.jpg

Sen de kariyer hedeflerini şekillendirmek istiyorsan seni de 6 Aralık saat 09.00’da İTÜ Maçka Kampüsü İşletme Fakültesi C101 Amfisi’ne bekliyoruz! Kayıt olmak için www.ituemk.org ‘a tıklayınız!

Ar-Ge:
Group Renault
Unilever
Türk Traktör
Türkiye Finans Katılım Bankası

Bilgi Teknolojileri:
Ak Gıda
IBM
PepsiCo
TEB

Pazarlama;
Danone
ING Bank
Koçtaş
Şişecam

*Etkinliğimiz ücretsiz olup gün sonunda e-sertifika verilecektir.
*Etkinliğimiz; okul, bölüm ve sınıf ayrımı olmaksızın herkese açıktır.
*Etkinliğimizin konuşmacıları yakında etkinlik sayfamızdan duyurulacaktır.