2017/2018 Erasmus Öğrenim Hareketlilği'nden yararlanmak isteyen öğrencilerin dikkatine

Programa başvuran öğrencilerin not ortalamaları ve dil puanları dikkate alınarak hesaplanmış olan nihai puanları ve buna bağlı sıralamaları AB Ofisi tarafından duyurulmuştur:

Yerleştirmelerinizin yapılabilmesi adına, ekte bir excel dosyası halinde sunulmuş olan formu, okul tercih sıranıza göre doldurarak (yine excel dosyası olarak) 8.Mart 2018 Perşembe günü saat 17.00'ye kadar indeng.erasmus@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir. Bu tarihe kadar tercihlerini göndermeyenlerin yerleştirmeleri yapılamayacaktır.

Yerleştirmeler, nihai puanı yüksek olan öğrenciden başlayarak tercihleriniz doğrultusunda sırasıyla yapılacaktır.

Not: Okul tercihlerinizi yaparken anlaşmalı olduğumuz 14 okulun tümünü sıraya koyunuz. Bu sayede öncelikli olarak istediğiniz okula yerleştirilemeseniz dahi, asil listede yer alabilme ve daha sonra vazgeçen öğrencilerin yerine tercih değişikliği yaparak gidebilme şansınız artacaktır.

Süreçler ve işleyiş hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sıkça sorulan sorular kısmına buradan ulaşabilirsiniz.