Otokoç Fikirküpü Yarışması hkTüm Duyurular
NİS

Üniversite öğrencilerinin katılımına açık. 3 ay boyunca ücretsiz profosyonel eğitimler alabilecekleri, başarılı olurlarsa yutdışında bütün masrafları karşılanarak 3 günlük teknoloji merkezlerini gezecekleri bir program

Otokoç Otomotiv ve Girişimcilik Vakfı ortaklığıyla gerçekleşecek Otokoç Fikirküpü ile üniversite öğrencileri büyük şehirlerde ulaşım sorununu çözmek için fikirlerini yarıştırıyor.

Ulaşım alanındaki inovatif fikirlerin değerlendirileceği fikir yarışmamız için son başvuru tarihi 21 Nisan 2017.
Online başvuru formu aşamasını geçen takımlar 26-27 Nisan’da online mülakat aşamasından geçecektir. Elemeler sonunda seçilecek 10 takım Yalın Girişimcilik ve Startup Sunumu Eğitimi alırken Girişimcilik Vakfı mentorlarıyla birebir fikirlerini geliştirme şansı elde edecek.
Otokoç Otomotiv üst düzey yöneticileri ve Girişimcilik Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinden oluşan jürinin 10 takımın sunumlarını değerlendirmesi sonucu beğenilen takımlar Otokoç Fikirküpü’nün kazananı olacak ve ekibi ile birlikte DLD Tel Aviv’e katılma şansını yakalayacak ve Haziran-Eylül arasında Otokoç bünyesinde inkubasyon sürecine girmeye hak kazanacak!

Katılım Koşulları :

• İstanbul’da bir üniversitede 3. veya 4. sınıfta okuyor olmak
  • Maksimum 4 kişilik bir takımla başvurmak (Takım üyelerinin de ilk kritere uygun olması gerekmektedir.)

Ödüller

Otokoç Fikirküpü yarışmasında kazanan takımlar Otokoç Otomotiv bünyesinde 3 ay boyunca inkubasyon sürecine dahil olacaklar ve fikirlerini hayata geçirme şansı yakalayacaklar.
Ayrıca inkübasyon sürecine geçmeye hak kazanan takımlar, networklerini geliştirmeleri ve ilham almaları için 6-7 Eylül’de dünyaca bilinen DLD Tel Aviv etkinliğine katılmaya hak kazanacak!