Proje Fikri Olan Öğrencilerin DikkatineTüm Duyurular
ŞUB

ArtBizTech bünyesinde; iş ve teknoloji uzmanları, tasarımcılar, akademisyenler, sanatçılar ve mimarlar gibi farklı disiplinlerden oluşan ekipler, Design Thinking (Tasarım Odaklı Düşünme) Metodolojisi ve Artful Thinking (Sanatsal Düşünme) bakış açısı kullanarak, Türkiye’nin sektöründe öncü firmalarına yaratıcı fikirler geliştirmeleri ve inovatif ürün, servis, süreç, mekan ve çözümler tasarlamaları konusunda destek olmaktadır.

ArtBizTech bünyesinde bulunan Creators Lab’ta ise farklı sektörlerden bir araya gelen kişiler, sanatsal ve inovatif projeler ortaya koymaktadır. Bu bağlamda ArtBizTech olarak geçtiğimiz dönemlerde birçok öğrenci projesine destek olup üniversite öğrencilerinin projelerini geliştirdik. 2017 yılı ile beraber gençleri desteklemek amacıyla yeni bir yarışmayı hayata geçiriyoruz.

“bang. prix”, sadece sanat değil, yazılım, tıp gibi farklı disiplinlerde eğitim alan öğrencilerin sanatsal üretimlerini desteklemek ve bu yolla sanattan ilham alan yenilikçi inovasyon projelerinin önünü açmayı amaçlamaktadır.

Mart ayı ile beraber başvurularının açılacağı yarışmanın ilk değerlendirmesi 10 Nisan tarihinde yapılacaktır. İlk aşamayı geçen katılımcılar, alanında öncü akademisyenlerin, sanatçıların, iş ve teknoloji dünyasından öncü isimlerin mentorluğunda projelerini geliştirecektir. Takip eden süreçte ise sanatçılar ve akademisyenlerden oluşan jürinin değerlendirmesi ile seçilen eserler, Mayıs ayında 42 Maslak’ta sergilenerek, izleyicilerle, sanat ve iş dünyasıyla buluşacaktır.

Aşağıdaki Linkten Detaylı Bilgiye Ulaşabilirsiniz.

W: www.artbiztech.org