Uzun Dönem Staj Arayan Öğrencilerimizin Dikkatine

Uzun Dönem Staj İlanı!

Arçelik Tüketici Hizmetleri Sistem Geliştirme ve Projeler departmanında “Müşteri Memnuniyeti, Satış Sonrası Müşteri Yolculuğu, Gelir Üreten İş Modelleri” konuları üzerine 6 Sigma Karakuşak projesinde çalışmak için 3 aylık uzun dönem stajyerler aranmaktadır. Öğrencilerimiz aşağıdaki bilgilendirmeleri okuyarak link üzerinden başvuru yapmaları ve CV’lerini aytac.oncul@arcelik.com.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Programa ve sürece ilişkin tüm detaylar aşağıdaki gibidir;

Arçelik Fresh Start Uzun Dönem Staj Programı nedir?

Öğrenciler için yeni bir başlangıçtır . Üniversitede teorisi öğretilen bilgilerin 3 ay boyunca dünyada birçok ülkede pazar lideri olan şirketimizde pratikte deneyimlenmesidir. Başvuru dönemi sonrasında farklı aşamaları geçerek programa katılma fırsatı yakalayan öğrencilerden, yaz döneminde 3 ay staj yaparak danışmanları eşliğinde bir proje hazırlamaları beklenmektedir. Stajlarını başarıyla tamamlayan öğrenciler Arçelik içerisinde Proje Elemanı/Proje Mühendisi, USİ çalışanı ya da yeni mezun işe alım süreçlerinde değerlendirilme şansına sahip olmaktadır.

Arçelik Fresh In Kısa Dönem Staj Programı nedir?

Teori tamam şimdi sıra pratikte diyen, en az 20 iş günü sigortası üniversitesi tarafından karşılanarak zorunlu stajını şirketimizde tamamlamak isteyen tüm üniversite öğrencileri için geçerli olan staj programıdır.

Adaylar Arçelik staj programlarına ne zaman ve nereden başvurabilirler?

Adaylar 10 Mart 2018 tarihine kadar http://bit.ly/arcelikfreshstart linkinde yer alan ilana başvuruda bulunabilirler.