Zirvedekiler

Yıldız Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin En Aktif İş ve Kariyer Kulübü unvanına sahip 25 yıldır aktifliğini sürdüren Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak, Türkiye’nin tek uluslararası lojistik ve tedarik zinciri etkinliği olan 18th International Supply Chain Camp ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin en köklü etkinliği olan 25. Ulusal Kalite Günleri’ni, bu yıl Zirvedekiler adı altıyla tek çatı altında 8-9 Mayıs’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam’da gerçekleştiriyoruz!

Etkinliğimizin içeriği;

• Seminerler
  • Paneller
  • Kariyer Fuarı
  • Inspiring Talklar
  • Firmalarla birebir iletişim imkanı
  • Zengin fuaye alanı

Eczacıbaşı, Loomis, Haier Europe, Mars Logistics, MSC, Haier Europe, Microsoft, Odebank, Vaillant Group, İGA gibi zirve firmalar bizlerle olacak. Tedarik Zinciri Müdürü Fabio Grazioli ve Federico Marchesi İtalya'dan gelerek Zirvedekiler'e katılırken Microsoft Türkiye CEO'su Levent Özbilgin ve CMO'su Aslı Arbel panel oturumu ile sizlerin sorularını yanıtlayacak.

En iyilerle geçireceğiniz bu iki günde kariyerinizi ve vizyonunuzu uluslararası seviyeye çıkaracak İngilizce ve Türkçe oturumlar, kariyer stantlarında insan kaynakları uzmanlarıyla birebir tanışma fırsatı, zengin fuaye alanı ve Inspiring Talklar katılımcılarımızı bekliyor!

Kayıt için link: https://ytukvk.org.tr/zirvedekiler/

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için ; @ytukvk